Trappevask i Oslo, hovedrengjøring, vinduspuss, skuring og boning, matteservice

Vi har spesialisert oss på trappevask i borettslag/sameier, men en naturlig del av trappevasken er også hovedrengjøring, vinduspuss, skuring og boning. Dessuten utfører vi bytte og vask av matter. Under kan du lese mer detaljert om hvilke rengjøringstjenester vi utfører.

Hovedrengjøring

Enten ved oppstart av nye borettslag og sameier, eller som et årlig eller halvårlig gjøremål kan vi gjennomføre en hovedrengjøring av fellesarealene. Eksempel på hovedrengjøring kan være maskinell vask av trappene, vask av vegger, vask av sidevanger og opptrinn. Vask av nedre del av gelender bør også gjøres og taes som oftest 1 til 2 ganger i året. Det samme gjelder rengjøring av bodområdets fellesarealer i loft og/eller kjeller.

Vinduspuss

Vindusvask er en naturlig del av det renholdet vi tilbyr våre kunder og vi rengjør flere tusen vinduer hvert år. Behovet avhenger blant annet av hvor du bor, hvor utsatt vinduene dine er for skitt og støv. Det handler også om det estetiske. Det er flottere å se gjennom et rent vindu enn et skittent vindu. Normalt sett vasker vi vinduer 2 ganger i året, en gang i mai og neste gang før frosten setter inn. Inngangsdører med glassvinduer krever ofte ukentlig eller månedlig vask året rundt.  Dette er noe vi kan gjennomføre ved å tilføre såpen et middel som forhindrer at vannet fryser til is.

Skuring og boning

Uansett underlag er det ofte en god investering å bone gulvene. Polishen som legges på beskytter underlaget og fungerer som en hinne. Det er ikke lenger underlaget som blir slitt, men polishen. Gjennomfører man en profesjonelle årlig boning av fellesarealene, forlenger det levetiden på underlaget og behovet for nytt gulvbelegg er bortimot eliminert. Fra det estetisk ståsted er det alltid fint å komme inn til en trappeoppgang som har skinnende rene trapper.

Matteservice

Matter stopper skitt som ellers vil bli dratt inn i trappeoppgangen.
Vi tilbyr utleie av matter med et stort utvalg av størrelser og finner garantert matter som passer deres behov. Vår matteservice inkluderer bytte og vask av matter. Matter må byttes jevnlig for å oppnå fult utbytte av mattenes funksjonalitet. Med matteleie reduserer en vedlikeholdskostnadene da slitasjen på gulvet blir redusert. Matter plasseres oftest rett innenfor inngangspartiet, men foran og i heisen er også vanlig.

Hvorfor velge Absolutt Rent AS til å utføre trappevasken?

  • Alltid tilgjengelig for kunden og vi holder det vi lover / Høy fokus på kundeservice.
  • Høy kvalitet på utført arbeid.
  • Presise, nøye og effektive
  • Pliktoppfyllende, fleksibel og imøtekommende.
  • Vi har blide engasjerte renholdere som ønsker å gjøre en god jobb.
  • Stabil arbeidskraft.
  • Akseptable priser.
  • Egne ansatte.
  • Mange års erfaring.
  • Daglig leder er alltid med renholderen de første gangene på nyoppstartede oppdrag, slik at han kjenner oppdraget like godt som renholderen. Det gir en trygghet hos kunden og færre misforståelser.

KONTAKTSKJEMA

Rene trapper og trappevask

Rene trapper øker trivselen blant beboerne!